Štampa
O nama

Mirjana prevodAgencija za sekretarske i prevodilačke aktivnosti Mirjana Prevod osnovana je 2005. godine u Požarevcu od strane Mirjane Rogožanski. 

Agencija Mirjana Prevod je renomirana prevodilačka agencija koja ima dugu tradiciju u poslovima ove vrste.
Svoj ugled stekli smo kao jedna od najstručnijih, najpovoljnijih i najprofesionalnijih agencija za prevođenje.
Možete nam se obratiti za bilo koju vrstu usluga iz oblasti prevođenja.

Nalazimo se u Tržnom centru „Novi Dom“, na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Požarevca se nalazite.

Prevode uglavnom primamo i dostavljamo elektronskom poštom (e-mail), tako da će Vam u najkraćem mogućem roku biti dostavljeni prevodi koje ste naručili.
Međutim, ukoliko je potrebno da Vam se dostave originalni prevodi ili overeni prevodi Vaših dokumenata, biće prosleđena kurirskom službom.
U najkraćem mogućem roku na Vašu adresu isporučićemo prevod koji su za Vas preveli stručni prevodioci i preveli i overili ovlašćeni sudski tumači naše agencije.
Kako je Agencija Mirjana Prevod sa dugom tradicijom u ovakvoj vrsti poslovanja u Požarevcu, postavili smo određene standarde u celokupnom poslovanju i dostigli lidersku poziciju u oblasti prevodilačkih usluga i pokazali se kao jedna od najpouzdanijih agencija za prevođenje u Požarevcu.


Pored vrhunske stručnosti, tačnosti i profesionalnosti, nastojimo da održimo i najpovoljnije cene za naše klijente.
Naša bogata lista klijenata dokaz je bezuslovnog poverenja koje su nam ukazali uvaženi klijenti tako što naše prevodilačke usluge koriste dugi niz godina.
Osim kompanija sa domaćih prostora sarađujemo i s mnogim kompanijama iz inostranstva.
Prevodioce, redaktore, lektore i ostale saradnike pažljivo biramo na osnovu strogih kriterijuma stručnosti.
Naši prevodioci su profesionalni, kvalifikovani i edukovani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom.
Našim klijentima uvek nudimo vrhunski prevod završen u zadatom roku, kvalitetna rešenja uz povoljne cene, tako da se svaki klijent sa sigurnošću može osloniti na naše usluge.